3 Principes Vuurtoren
Eline Sluys

Eline Sluys

Zwolle

Ik ben een voormalige persoonlijke ontwikkelingsjunkie. Ik was altijd op zoek naar het volgende inzicht dat me zou helpen om de beste versie van mezelf te worden. Tot ik dankzij het begrip van de 3 principes ontdekte dat ik al ben wat ik zocht. Dat we allemaal al zijn wat we zoeken!

Je hebt alles al in je om op een authentieke, veerkrachtige, creatieve manier door het leven te bewegen. Ongeacht je bagage, huidige omstandigheden, afkomst, labels, diagnoses, of leeftijd. Het zit ingebakken in je menselijke natuur. In plaats van blijven sleutelen aan jezelf en je ervaring van het leven, kun je je bewust worden van deze natuur. Daar help ik je graag bij.

Dankzij inzicht in de 3 principes kun je je op een gezonde manier gaan verhouden tot ervaringen van fysieke, mentale, emotionele en sociale stress. Dat betekent niet dat je dan nooit meer pijn of stress ervaart. Maar wel dat die een compleet andere lading en betekenis krijgen. Dan hoeven ze niet langer je vrijheid, vertrouwen en levenslust in de weg te staan. Dan kun je vrij en vol vertrouwen de ruimte geven aan wie je van nature bent.

Ervaring met de 3 principes

Vanaf 2018 ben ik de 3 principes gaan integreren in mijn werk als coach en trainer. In dat jaar volgde ik een 3p-opleiding, en schreef ik Het laatste zelfhulpboek over de 3 principes. Ook faciliteer ik sindsdien allerlei bijeenkomsten over de 3 principes, zoals een jaarlijkse 3p-opleiding voor coaches en facilitators, Onderdompeldagen en Verdiepingsprogramma's. Want de leukste, fijnste en doeltreffendste manier om de weg vrij te maken naar meer inzicht in de principes is erover in gesprek blijven met gelijkgestemden.

Hoe groter je inzicht in de heelheid van je eigen wezen, hoe makkelijker je de heelheid in de ander kunt ziet.

Hoe meer vertrouwen je hebt in je eigen vermogen om nieuwe inzichten te krijgen, hoe meer je vertrouwen in anderen toeneemt.

Hoe meer je ziet dat alles wat je denkt een interpretatie is, hoe minder behoefte om anderen te veroordelen of te veranderen als zij de dingen anders zien.

En hoe meer jij je vormloze, onafgescheiden essentie herkent, hoe meer verbinding je de wereld inbrengt. Want dan ga je meer en meer leven vanuit vrijheid, vreugde en vertrouwen.

Van harte welkom in Zwolle!

Aanbod

  • 1- en/of meerdaagse
  • 1-op-1
  • Facilitator
  • Groepen
  • Onderwijs

Heb je een vraag of wil je meer weten over Eline Sluys? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

"Je zit nooit vast. Er is niets mis met je. En als je gelooft van wel, kan dat in elk moment veranderen."

Eline Sluys