3 Principes Vuurtoren
Michael Meesters

Michael Meesters

Breda

Hoi! Mijn naam is Michael, ervaren teamcoach, trainer en facilitator met een gedegen achtergrond van 20 jaar in internationaal HR in grote (project)organisaties, onder andere in de maakindustrie, de zakelijke dienstverlening en in de offshore/maritieme sector. Ik ken organisaties en de daarbij behorende dynamiek van binnenuit en ik zet die ervaring in om teams en individuen te begeleiden en te faciliteren naar verandering. Mensen met wie ik werk herkennen mij als nuchter, benaderbaar en gedreven om schijnbaar complexe zaken te doorzien om dingen gemakkelijker te maken.

Hi there! My name is Michael, experienced team coach, trainer and facilitator with a 20-year solid background in international HR in large (project) organisations, amongst others in manufacturing, business services and offshore/maritime companies. I know organisations and the associated dynamics from the inside out and I use that experience to guide and facilitate teams and individuals towards change. People I work with recognise me as down-to-earth, approachable and dedicated to seeing through seemingly complex matters to make things easier.

Ervaring met de 3 principes

In mijn werk en leven verdiept het inside-out mens- en wereldbeeld constant. Na het behalen van de 3P facilitator opleiding in 2022 verweeft het werken vanuit de 3 Principes steeds meer in het begeleiden van teams en het coachen van individuen, met mooie en veranderende ervaringen bij deelnemers tot gevolg.

In my work and life, the inside-out paradigm is constantly deepening. After completing the 3P facilitator training in 2022, working grounded in the 3 Principles is increasingly intertwined in guiding teams and coaching individuals, resulting in beautiful and changing experiences for participants.

Aanbod

  • 1- en/of meerdaagse
  • Coach
  • Facilitator
  • Groepen
  • Organisaties

Heb je een vraag of wil je meer weten over Michael Meesters? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

Life is not a problem to be solved, but an experience to be had.

Alan Watts