3 Principes Vuurtoren
Merel Sprong

Merel Sprong

Utrecht

Werk en gezin combineren, daar kon ik wel wat verfrissende inzichten bij gebruiken! Nu deel ik ze met liefde met jou.

Inzichten opgedaan door een eigen onderneming te runnen, twee kinderen op te voeden, het boek Moeiteloos Opvoeden te schrijven, mijn tijd als leerkracht voor de klas en als vrijwilligerscoördinator bij de prachtige plek Indekerngzond (want dat zijn we in de kern allemaal!)

De inzichten in de 3 principes hebben mij geholpen nog meer te genieten van het leven. Het lukt mij beter om mijn kinderen ontspannen te begeleiden, o.a. in hun schoolloopbaan (3 basisscholen versleten…), ik kan soepeler ondernemen en een beter aanspreekpunt zijn voor de vrijwilligers die ik begeleid. Kortom, ik kan speelser door het leven te gaan.

De 3 principes verklaren hoe al onze ervaringen en belevenissen tot stand komen. Van de meest angstige tot de euforische. En ik vind het heerlijk om te weten hoe iets werkt. Jij ook?

Ervaring met de 3 principes

Sinds 2015 ben ik begonnen met inzichten op doen in hoe de menselijke ervaring werkt. Na mijn eigen facilitator/practitioner opleiding in 2018 ben ik mij meer gaan richten op de begeleiding van onderwijsprofessionals, ouders, kinderen en jongeren.

Daarnaast verzorg ik de jaaropleiding Rolversterking voor mensen die met kinderen werken of de rol van verzorger/ouder hebben. In de opleiding en in de begeleiding kijken we voorbij onze psychologische verschillen, voorbij labels, ontwikkeldoelen en overtuigingen.

Ik zie dat deelnemers en de mensen die ik coach aan het einde bereidt zijn hun verhaal los te laten en me meer rust door het leven te gaan. Ze beseffen beter waar ze wel en niet verantwoordelijk voor zijn. Dit werkt als een rimpeling in het water, iedereen met wie ze werken, verzorgen of opvoeden zal ervan profiteren.

Aanbod

  • 1- en/of meerdaagse
  • Coach
  • Groepen
  • Onderwijs
  • Organisaties

Heb je een vraag of wil je meer weten over Merel Sprong? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

Ik vind het heerlijk om te weten hoe het leven werkt. Jij ook?