3 Principes Vuurtoren
Swier Miedema

Swier Miedema

Rosmalen

Ik ben een 3P Global Community geregistreerd practitioner. Ik ben afkomstig uit het bedrijfsleven, waar ik op zoek was naar manieren om mensen en organisaties te helpen met veranderingen, die een blijvend karakter hebben en mensen blij maken.

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen die al volwassen zijn, en in juni 2024 vieren mijn vrouw en ik ons 40-jarig verkeringsfeest.
De laatste jaren heeft onze relatie zich -mede onder invloed van 3P- alleen maar verdiept, en ik ben blij met wat dit gedachtegoed voor ons heeft betekend. Ik heb zelfs mijn eigen kinderen af en toe kunnen helpen vanuit 3P.

3P heeft op mij een fundamentele impact gehad, terwijl ik toch heel erg mezelf ben gebleven. Dat krijg ik ook vaak terug van mijn coachees, die zeggen: “Er is niets veranderd, maar alles is anders.” Dat is de fijnste feedback die ik kan krijgen.

Ervaring met de 3 principes

Ik ben al ruim 25 jaar coach, naast mijn eerdere werk activiteiten. In 2018 liep ik bij toeval tegen de 3 principes aan. Het had onmiddellijk een diepe impact op mij. Sinds 2020 ben ik geregistreerd 3P Global Community practitioner. Ik heb in die tijd veel mensen geholpen met angsten, depressies, burn-out, stress-verwerking, maar ook productiviteitsverbetering en leiderschapstraining. Ik coach iedereen, van dakdekker tot directeur, omdat de principes universeel zijn, en voor iedereen gelden.

Ik heb ook ervaring met mensen die door relatief zware psychische klachten zijn gegaan, zoals iemand met een psychose of angsten als gevolg van gebruik van middelen.

Mijn leiderschapservaring gebruik ik voornamelijk in het bedrijfsleven, waar ik mensen help om hun eigen leiderschap te vinden of te leren om leiderschap samen met hun team te ontwikkelen.

Bij teams kan ik helpen om beter samen te werken, betere resultaten te bereiken, de “chemie” binnen het team te verbeteren.

Daarnaast heb ik een facilitator training, en een vervolgtraining om je klaar te stomen voor practitioner registratie.

Aanbod

  • 1- en/of meerdaagse
  • Coach
  • Mentor
  • Organisaties
  • Zorgverlener

Heb je een vraag of wil je meer weten over Swier Miedema? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

Het denken creëert onze wereld, en zegt vervolgens: “Ik was het niet!”

David Bohm