3 Principes Vuurtoren

Nathalie DOUXFILS

Antwerpen/ online

Als kind en jongvolwassene was ik heel onzeker. Ik had veel angsten en overanalyseerde elk probleem, wat me vaak belemmerde om voluit te leven. Ondanks vele opleidingen en therapie om mijn welzijn te verbeteren en minder stress te ervaren, liep ik steeds tegen hetzelfde aan: het vereiste vaak wilskracht en doorzettingsvermogen. Ik zocht namelijk op de verkeerde plek.
Sinds ik in aanraking kwam met de drie principes zoals beschreven door Sydney Banks, hoef ik niet meer te zoeken; alles is al in mij. Het besef dat ik niets hoef te fixen, was voor mij een bevrijding.

Ik help graag mensen om weer te vertrouwen op hun innerlijke kompas. Dit kompas helpt je door moeilijke periodes en wakkert je veerkracht aan. Iedereen herkent dat innerlijke kompas in momenten van flow en creativiteit, of wanneer de geest tot rust komt en we een goed gevoel ervaren. Dit kompas is altijd aanwezig en kan ons ook in moeilijke tijden bijstaan. We hoeven dus onze problemen niet op te lossen met ons verstand of door overmatig te analyseren.

Ik werk met mensen om hun relaties, communicatie, zelfvertrouwen, angsten en meer te verbeteren. Ik help hen om meer te leven vanuit wie ze werkelijk zijn, zowel thuis als op de werkplek. Zo word je effectiever en kun je het leven creëren waarvan je niet eens dacht dat het mogelijk was.

Samen gaan we op pad en onthullen we de verborgen overtuigingen en misverstanden die ons beletten het leven ten volle te ervaren. Er zijn geen technieken om te oefenen of systemen om te volgen. In plaats daarvan wijs ik je voorzichtig in hoe de geest echt werkt. Ik nodig je uit om te herontdekken wie je werkelijk bent en met meer vertrouwen je eigen pad te volgen.

Ervaring met de 3 principes

Sinds 2019 kwam ik in aanraking met de 3 principes via een vriendin. Het wakkerde mijn nieuwsgierigheid en sindsdien volgde ik verschillende opleidingen, las veel boeken en luisterende naar vele podcast om mijn begrip van de 3 principes te verdiepen.

Ik werk al een 10-tal jaar als (loopbaan)coach en counselor.
Van kinds af aan heb ik mezelf overgegeven aan de schoonheid van dingen en mensen. In de culturele sector heb ik een carrière opgebouwd als costumière en productieleider. Ik heb er geleerd wat samenwerken betekent, wat stress kan inhouden maar ook hoe intens werkrelaties kunnen zijn. Ik heb er geleerd om te gaan met ups en downs, inspiratie en frustratie, werk en geen werk of netwerk. Wat het is om met geduld en toewijding een persoonlijk of creatief proces aan te gaan. Sinds 2006 een heel andere weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en daarnaast ook als (loopbaan)coach en counselor.
De rijkdom van de mensen en de wonderen waarmee ze zich in het (werk)leven ontplooien en groeien stimuleert en inspireert me nog dagelijks.

Aanbod

  • 1-op-1
  • Coach
  • Gesprekspartner
  • Mentor
  • Organisaties

Heb je een vraag of wil je meer weten over Nathalie DOUXFILS? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

"creativity is the way I share my soul with the world"

Brené Brown