3 Principes Vuurtoren
Mieke Desmadryl

Mieke Desmadryl

Edegem (Antwerpen Zuidrand)

De afgelopen 20 jaar heb ik zitten graven naar de essentie van menselijk geluk en hoe we ons beste leven kunnen leven.
Ik dook in allerlei zelfhulpdingen, spirituele avonturen en psychologie/therapie.
Maar eerlijk? Hoe meer ik vond, hoe meer vragen ik had. Al die methoden leken eindeloos en werkten niet altijd, of ik kon ze gewoon niet consistent toepassen. Dat was heel frustrerend.

Toen ontdekte ik de drie principes. Die brachten helderheid in hoe we als mensen functioneren.
De ontdekking? Het leven draait niet draait om continu gelukkig zijn. Moeilijkheden horen erbij, maar deze lastigheden hoeven ons leven niet te overheersen. Het is niet zo ingewikkeld maar vraagt gewoon een inzicht, een soort ‘aha’-moment. En zorgt voor een leven met meer eenvoud, flow en moeiteloosheid.

De impact van deze principes op mijn leven is enorm, wat me motiveert om ze met anderen te delen. Vooral op de werkvloer, waar we toch veel tijd doorbrengen, biedt dit nieuwe perspectief verhelderende inzichten in stress, samenwerking, het behalen van resultaten en leiderschap.
Neem ook een kijkje op Facebook of Instagram.

Ervaring met de 3 principes

Ik kwam de principes tegen in 2016. De TED-talk van Michael Neill - Why aren't we awesomer - was een eerste eye opener. In 2018 volgde ik zijn Supercoach Academy waarna ik helemaal "gebeten" me verder bleef verdiepen in de principes via mentoring, intervisie, het volgen van webinars en opleidingen en het lezen van relevante boeken.

Nu deel ik deze principes vooral in werkgerelateerde context. Met groepen en individuen, die op zoek zijn naar een gemakkelijkere manier om in het werk te staan, met minder frustraties, minder stress, gemakkelijkere relaties met collega's en leidinggevenden en meer focus om te doen wat er te doen valt.

Aanbod

  • 1- en/of meerdaagse
  • Coach
  • Facilitator
  • Groepen
  • Organisaties

Heb je een vraag of wil je meer weten over Mieke Desmadryl? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

You cannot think yourself into a quiet mind

Sydney Banks