3 Principes Vuurtoren

Ingrid Collewaert

Heist-op-den-Berg

Voormalig officier bij de Belgische Luchtmacht, nadien hypnotherapeut. Gedreven om mijn 'geluk' terug te vinden hopte ik van de ene psychologische en spirituele cursus naar de andere. Dit rusteloos zoeken kwam voort uit de gedachte dat er vast iets 'mis' met me was. Ik raakte overtuigd van: 'Het zal wel aan mij liggen, ik moet hier iets aan doen.'
Mijn identificatie met mijn levensverhaal liet me pijn en lijden voelen. En toen ontmoette ik de 3 Principes.... oef, bestemming bereikt :-). Je zou kunnen stellen dat ik een ervaringsdeskundige ben geworden op vlak van denkverslaving en dat ik ben afgekickt. Het grappige is dat, ipv alles zelf 'te moeten' doen, je helemaal niets hoeft te doen. Vanuit deze prachtige ervaring, coach en begeleid ik nu hulpzoekenden.

Ervaring met de 3 principes

De opleidingsperiode tot 3P Facilitator (2021) deed mijn vertrouwde grondvesten hevig wankelen. Wat ik daarvoor geloofde was compleet onwaar? Hoe kon ik nu mijn hele leven geloven dat mijn gedachten echte waarheden waren. Gewoon omdat nog niemand mij dit ooit verteld had. Het leuke neveneffect was dat oude angstbeelden on the spot en compleet wegvielen. Deze instant bevrijdende ervaring overtuigde me van de kracht van inzicht in de werking van de 3 Principes. Ik heb leren vertrouwen dat het leven denkt en voelt voor me. Eenheid kan mijn brein niet begrijpen, maar ik kan het wel 'zijn'. Hoe fijn is dit niet! In mijn praktijk laat ik je ervaren en ontdekken dat je meer bent dan een brein en lichaam. Ik laat je ontdekken dat controle niet bestaat. Ik laat je ontdekken dat je geen doener bent maar dat alles gewoon gebeurt. Lekker makkelijk.

Aanbod

  • 1-op-1
  • Coach
  • Facilitator
  • Groepen
  • Therapeut

Heb je een vraag of wil je meer weten over Ingrid Collewaert? Neem contact op!

Stuur mail Bellen Bezoek website

There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. (W. Shakespeare)